fbpx

БЕЗПЛАТНА ЕЛЕКТРОННА КНИЖКА

"Знаете ли, че пчелният мед...?"

Кликнете на формата, запишете името и имейл и вземете БЕЗПЛАТНАТА електронна книжка!

Ние сме семейство Начеви и с много желание и сплотеност създадохме Пчеларска ЕКОФерма Начеви през не толкова далечната 2008 г. След две години безгрижна любов, решихме да създадем нещо наше, защото и тогава знаехме, че ще остареем заедно. Събрахме спестяванията си и така първите 9 от 210 кошера бяха налице. Тогава старият пчелар Душко Генов предаде не само знанията си, а страстта на истинския пчелар!

Сега не просто гледаме пчели, а учим децата си на труд, учим ги да обичат и почитат земята, пчелите и всичко, което ни дават те! Имаме две момчета, които много обичат да работят с татко си и да помагат, особено ако после има и награда. Както казва пчеларят на семейството и главният виновник, медът да има този невероятен вкус- „ Да си пчелар е призвание!“

Ние сме сравнително малка ферма, която залага само на високото качество и отдаденост! За нас да предложим качествен продукт е не просто задължение, а кауза. Затова и заразяваме с ентусиазъм и всеки, който се е докоснал до вкусът на истинския и неподправен пчелен мед. Колкото повече нашият майстор-пчелар ни разказва за пчелите, толкова по-голямо уважение имаме към това, което правят и това как го правят.

Бъдете здрави и яжте истински мед!

Създадохме тази електронна книжка „Знаете ли, че пчелният мед…?“, за да ви запознаем с интересни факти за меда и да ви покажем значението на този уникален пчелен продукт.